dijous, 11 d’octubre del 2012

Els polítics ens volen nacionalistes.

 Ja hi tornem a ser. Ahir un senyor ,( per referir-me-me a ell més que res li dic això), que és ministre del govern espanyol d´educació , ejem, va realitzar en seu parlamentària unes frases lamentables dient que s´han d´espanyolitzar els estudiants catalans. Deu n´hi do.Aquesta actitut és realment lamentable.

 Avui , des de Catalunya se l´ha contestat en termes , d´altrabanda , més que justificats. I ja està , ja tenim nova polémica. Embolicats en la bandera , uns i altres es dediquen a criticar-se i manipular els electors.

 Si realment l´ensenyament fos de qualitat , a Catalunya i a Espanya , segurament , els ciutadans estariem més preocupats dels retalls en ensenyament , de la manca d´aules , de la manca de professors , de l´apujada de les taxes universitàries , però es veu que això avui no toca.

 Entenc per que els programes escombreria de TV són els més vistos.

 Entenc el perqué de les noticies més vistes fins i tot en diaris d´informació general .

quina tries per barallar-nos??

 Entenc ( ironia mode on )  que els ciutadans de Catalunya no es preocupin de segons quines coses , ara tot és independència , picabaralles polítiques etc.... en un moment econòmic similar en les seves conseqüencies a una guerra , entrem en una guerra de banderes per distreure al personal, i el més fort és que la gent segueix les intencions dels polítics.

 Sempre he pensat que una de les habilitats innates dels polítics és provocar polémiques per que no ens adonem de com ho fan de malament. Cada vegada hi crec més.



 









2 comentaris:

  1. Totalmente de acuerdo, yo vivo en castilla la mancha y aqui la gente esta engañada. Nadie les ha explicado la historia de Cataluña, igual que yo creo hay muchos catalanes que no saben la verdadera historia, xq Castilla tampoco es España.(castilla neither is Spain)

    No se dan cuenta de que lo que quieren es distraernos. Si hubiera una educación como dios manda...

    ResponElimina
  2. Entonces, ¿España qué es? ¿Una pizza en la que cada uno quita y pone ingredientes según su gusto particular?

    ResponElimina