dissabte, 8 de setembre del 2012

Eurovegas a Madrid.

 Finalment s´ha resolt el misteri mes ben guardat des de l´elecció de Benet XVI !!!
 Eurovegas a Madrid.......
 Bé i ara?? doncs res , el que és habitual , qui el volia ( govern) diu que no era per tant , i qui no el volia (oposició ) ara diu que " es que ha estat mal gestionat pel govern".
 I tot això a dos dies de la Diada ,i tot això després de presentar aquest nou complex que es construirà a  Tarragona i que s´anomenarà Barcelona World.

 N´hi ha per tant? n´hi havia per tant? que ens hem perdut i que tindrem??

 Des de la meva humil posició , tractaré en la mesura del possible d´escriure allò que crec. Potser farem una visió general , i desprès en posteriors posts desglossarem els temes.

gràcies Berlanga!!!!
 Vagi per endevant ( i potser m´equivoco ) que crec que això d´Eurovegas finalment no es construirà , ni a Madrid , ni en el cas que s´haguès triat així , a Barcelona , és un bluff tipus " Bienvenido Mr Marshall", com si Madrid fos Villar del Rio , la comitiva Adelsoniana passara de llarg per la meseta .........que gran aquest Berlanga!!

 Així doncs , la decisió de construïr aquest Barcelona World crec que es una gran fita. Per varis motius:

 Algú ha decidit que el millor lloc de posar-ho , és al voltant de Port Aventura.....Potser al polític de torn li ha sortit fum del cap , però es que és de calaix!!!! , un parc d´atraccions com Port Aventura és un complement ideal per a un complexe d´aquest tipus i un complexe d´aquest tipus és un complement ideal a Port Aventura , tots dos hi guanyen. A més , tens l´estació de l´AVE de Tarragona aprop , i un aeroport , el de Reus , al qual assignar-hi els vols que hi vagin destinats.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada