dissabte, 8 de setembre del 2012

Eurovegas a Madrid (2)

 A més de posar-ho , al lloc , sempre desde el meu punt de vista , adient , aquest complex turístic es financiarà en gran part amb capital de la Caixa ( segons diuen ) per tant , no en mans de capitals foranis , es a dir amb la paella pel mànec ( o això sembla).
  L´única nota discordant , per que patina una mica , és l´entrada d´aquest tal Enrique Bañuelos , home representatiu del " pelotazo" mes pur i que fa pensar si es que no s´ha trobat ningú millor o si és que no HA VOLGUT ningú més entrar en aquest projecte..........res és perfecte. Cal recordar que a la col.locació  de la primera pedra de Port Aventura , al president Pujol , l´acompanyava el modèlic empresari , Javier de la Rosa.
 I la Caixa.......bé la Caixa sempre hi és , per be o per mal , de tota manera m´agradaria recalcar que a totes les fotografies que van sortir als medis , el dia de la conferència de premsa de la presentació del projecte el sr Fainé , era l´únic que no feia un gran somriure.....potser té por del projecte ,............. o d´enemistar-se amb els poders fàctics de l´estat.

De la Rosa , Pujol i al voltant,  gent que paga impostos.....
 I que podem extreure del comportament del polítics de tot aquest proces de decisió del Sr Adelson, que se n´ha dit , que s´ha fet i......que es diu ara???? això és el més divertit..................





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada