dilluns, 10 de setembre del 2012

Eurovegas a Madrid (3)

  Dels nostres polítics , començarem per l´oposició.
Potser són els menys incoherents. Espero que s´entengui l´expressió.
una bona sopa d´all
Es van oposar de ben principi al projecte , que si atrauriem prostitució , que si creariem ludópates , que si el parc agrari era un lloc a protegir , que si es feia una legislació ad hoc per que aquest senyor Addelson portés treballadors en règim de semi-esclavitud , bé , un reguitzell de crítiques que si , potser eren encertades però caldria dir......alternatives?? i els efectes beneficiosos de la inversió???. Bé, punt i a part.

 I el govern?? .  Qui mana havia descobert la sopa d´all , era un projecte més que adient per superar la crisi econòmica. Portaria riquesa , inversions ,  llocs de treball , i tots els efectes negatius perniciosos eren una invenció maliciosa de l´oposició , els pagesos , i segurament d´algun venut a la Espe.A més del tan conegut recurs de " qui està contra aquest govern , està en contra de Catalunya" , es la tàctica coneguda com " embolicar-se en la bandera" , tàctica que utilitzen els governs nacionalistes de qualsevol color i país.

 Ara ja se sap la decisió, i clar hem de canviar el discurs.

 L´oposició critica ( suaument això si) la mala gestió del tema per part del govern , es a dir : " nosaltres no voliem que vingués , per tant ja ens està bé ,  però que malament que ho heu fet per que no vinguin "

 I el govern , ara , després de tractar de vendre´ns la moto de que era la sopa d´all , des-de els carrecs més alts fins al militant de base , tracten ara de fer-nos empassar que això d´Eurovegas , ni tan sols se sap si es farà , i que no només això , sinó que fins i tot algún diputat està satisfet de que no vingui , ja que com deia l´oposició , hauria portat prostitució joc i altres invents malèfics.

 La veritat és que aquest tema dona molt de si , no només pel tema en si , sinó perqué mostra molt clarament el que és la classe política catalana en la seva máxima expressió , prescindint de qui estigui al govern i a l´oposició ( no oblidem que si la situació política de govern fos al revès , els papers/declaracions s´haurien invertit.)

  Tot això , per acabar ja amb el tema em fa treure a mode personal unes quantes conclusions.......

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada