divendres, 18 de gener del 2013

Bárcenas



 Deixarem constar que tot això que aquí s´expressa és una acció pressumpta , però per agilitat del text no ho repetirem constantment ( no sigui que tinguem problemes amb la justicia nosaltres per dir com són ells )

Al final , s´ha constatat tot el que qualsevol ciutadà de Catalunya o de l´estat sospitava.
Aquí s´ha saquejat el país i s´han repartit els cuartos , entre una casta política sense cap mena de vergonya i amb total impunitat.

 El cas del senyor Bárcenas , ex-tresorer del PP , només és un exemple delirantment salvatge de corrupció , però tots els partits estan igual.
D´això , podem treure unes quantes reflexions. Respecte al cas en si , la inmensa quantitat d´euros atresorada per aquest poca vergonya. D´altre banda , la total impunitat i complicitat amb la que aquest senyor ha repartit durant anys diners a dojo en sobres , és a dir , en diner negre , amb coneixement i total complicitat per part del PP, això almenys és el que avui publica el diari " El Mundo  "en portada.
 I creieu-me , les informacions que dóna , no són basades en un informe policial , estan ben fonamentades pel que es dedueix. Tot plegat indignant.

 Permetin-me aquí , fer un petit paréntesi.

Potser no comparteixo la linia editorial d´aquest diari , potser no comparteixo els métodes d´aquests diari. Però crec que és necessari posar cada cosa al seu lloc. Aquest diari , acusat de cavernícola i d´enemic de Catalunya per les noticies que va publicar en campanya sobre el President Mas , avuí treu en exclusiva la noticia d´aquests " sobres " que entregava el senyor Bárcenas  a alts càrrecs del PP . No negaré pas quina és la linia editorial d´aquest diari , però si constato que pel que es veu , destapen corrupcions de tots els colors ( i no seran certes o no segons a qui ataquen ) , sincerament , no veig a algún diari català , publicant tota la veritat sobre el cas Millet , que no deixa de ser el mateix que en Barcenas , però més elaborat.

 Dit això espero que tota la investigació arribi fins al final , que es destapin totes les corrupteles que hi han hagut , el repartiment de diners , els pagaments de constructores  a polítics i que tots aquests xoriços , Millets i Pujols Jrs.( CdC) Pallerols ( UdC) Bárcenas ( PP) Bustos  ( PSC) i tants d´altres primer tirin de la catifa , i despres que la justicia faci el seu camí.

 En aquests moments de crisi brutal , que alguns polítics aprofiten per guanyar clientela radicalitzant discursos nacionalistes , sembla que en un exercici de catarsi , s´estan destapant molts casos de corrupció.

 Mentres els polítics i alguns medis ens tinguin distrets en debats identitaris , els hi seguirem fent el joc que volen.

PROU!! hem de despertar , no sigui que tot acabi així : http://catalunya11setembre.blogspot.com.es/2013/01/la-nuit-de-varennes.html




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada