dijous, 8 de novembre del 2012

La gran porra electoral!!!!

 Comença el circ!!!

 Ara tots els polítics haurien de cridar abans de començar un mitin: " Como estan ustedeeeeeees????"
i nosaltres hauriem de dir.........hauriem de dir....., bé , per ser sincers els hi hauriem de tirar tomàquets ( com a mínim).

 Comencen els crits estrafalaris , les declaracions grandilocuents per aconseguir allò que realment els interesa de nosaltres , el vot que els permeti mantenir la poltrona.
 També comencen les enquestes!!! aquestes que et diuen quin serà el resultat i on empreses es disputen el dificil honor de veure quina s´equivoca més. Senyors comença la campanya electoral!! ( si , si , que encara que no ho sembli no hi erem).

 Molts ciutadans pensem que ara és quan els polítics parlaran d´allò que necessitem que parlin , però no , desde la diada el tema és un. Només un .Ja sabeu quin , que si estat propi , que si independència , que si no estariem a la Unió Europea ,que si si , que si no , conferencies a locals de Brusel.les , anuncis acollonint al personal , el PSC que ........(el PSC??? a si val !! aquells del Sergi Mas).....navegant per aigües térboles , en definitiva marejant ( i de quina manera ) la perdiu , no sigui cas que ens donem conta els ciutadans que en aquests últims anys , els polítics no han fet RES per nosaltres. I es que és així , en aquests últims anys govern de Madrid i Generalitat no han tingut cap mirament a l´hora de retallar els nostres drets adquirits durant anys , milers d´empreses han tancat i d´altres que també ho haurien d´haver fet ( bancs??) les hem salvat entre tots.

Sens dubte , porten millors records que els polítics


 Jo crec que ja n´hi ha prou de presa de pel al ciutadà. El problema és ....que fer??perqué tots els partits formen part d´aquesta partitocràcia , i ningú vol deixar de tocar poder per subsistir. I no faran res per nosaltres , res de res ,  bé potser algun dia si , sóc de l´opinió que quan una gran part de ciutadans no tingui res a perdre i obrin les noticies dels diaris amb un ministeri o conselleria amb les finestres en flames , les coses canviaran . No sóc violent , penso que la violència és un recurs irracional i sense cap justificació ,però de vegades la gent acaba farta.

 Així doncs , ja que comença el circ , i els pallassos venen de sèrie , us proposo un joc. A veure qui l´encerta.......us proposo que a la zona dels comentaris deixeu el vostre pronóstic de com quedarà el parlament amb els 135 parlamentaris. No cal que deixeu el nom si no voleu , simplement el pronóstic , a veure qui l´encerta!!! ( només us demano una mica de serietat) pero no tota.


3 comentaris:

  1. El més lamentable de tot es que a la població el que més li preocupa en el cas de que Cataluna fos independent, es si el Barça jugaria la lliga espanyola o no, ja que saben que de formar-se una lliga catalana aixó seria la fi dels culers com a club poderos.

    Quin país de pandereta...

    ResponElimina
  2. CiU 66 , psc 21 , pp 17 , erc 14 , icv 11 , Cs 6

    ResponElimina
  3. CIU 70,PP 21,PSC 14, ERC 13 ICV 11, Cs 6

    ResponElimina