dilluns, 10 de desembre del 2012

prou impunitat II

 Fa uns dies vaig afegir el post  Prou impunitat! arran de l´operació Mercuri , on sembla ser que es podria trobar una font important de corrupció lligada als càrrecs públics de l´Ajuntament de Sabadell.
 Ràpidament , l´alcalde Bustos , sortí a defensar-se públicament de les acusacions , i en dies posteriors renuncià al carrec temporalment , suposem que per no esquitxar el seu partit , malgrat que sempre es fa segons diuen , per no entorpir les investigacions.
 Segurament , la renuncia temporal tard o d´hora es convertirà en definitiva per la seva implicació , ara encara presumpte , en aquest cas de corrupció.

 Passats els dies , s´ha dissolt la noticia.

 També , a finals d´octubre d´aquest any , vem tenir una noticia importantissima sobre corrupció i blanqueig de diners , l´operació Emperador , on hi havien un munt de ciutadans xinesos implicats amb els seus complices necesaris dins l´empresariat espanyol i també de la classe política.
 Es va dir , que ens sorprendriem de les ramificacions i dels implicats. Tot s´ha dissolt , ja no se´n parla.

 Avui surt un altre cas de corrupció ( així es pot anomenar sense problemes) a Navarra , amb un diputat popular. Amb el temps , també es dissoldrà.

 Ja està bé , no s´arreglarà res escrivint com faig , cuatre linies per arreglar res , però sobretot , els ciutadans no hem d´oblidar. Tenim un munt de cassos de corrupció a la cua , cada setmana , un de nou tapa els anteriors , cauen en l´oblit i la justicia , complice , provoca que la gent els oblidi.

 Hem de demanar responsabilitats. Els nostres gestors de l´administració ens están enganyant , els ciutadans hem de fer un esforç de memòria per tal de no deixar totes aquestes estafes en l´oblit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada